Bodypistoler & tilbehør

Jwl bodypistoler er fabrikeret og tilpasset til forskellige væsketyper - både væsker der er olie & vandbaseret.

Jwl bodypistolerne er udviklet i samarbejde med de førende producenter at undervognsbehandlingsvæsker.

Mere info om bodysprøjterne / pistolerne kan læses under produkterne.

 

Jwl har designet bodypistolerne så de er brugervenlige, samt nemme at bruge og betjene. Mængden af væske justeres let og trinløst med "aftrækkeren" på bodypistolen. Håndtaget er produceret i slagfast plastik hvilken gør at pistolen er dejlig  "lun" at holde om og at den aldrig bliver kold af kompressorens ellers kolde luft der strømmer igennem håndtaget.

Jwl bodypistolerne produceres i mere end 15 forskillige udgaver / leverings varianter. Fælles for dem alle er at de kan bruges til pleje og vedligeholde at traktorer og bil m.m. som er udsat for stenslag og eller korrosion.

Jwl bodysæt er en super løsning hvis du arbejder flere typer væsker af forskellige farver, viskositeter - sugerørne kan være udstyret med Jwl kobling og i så fald kan du skifte imellem forskellige beholder uden at væskerne størkner i 1 liters dåserne.

Jwl bodypistolerne som leveres uden beholder, har en top med gevindmuffe som passer til alle de gængse engangs 1 liters dåser. Sugerøret i pistolerne er produceret enten i stål eller plast.

Jwl bodypistolerne med beholdere kan leveres med 1,2l eller 2,0l volume. Fælles for alle sprøjterne er at dysen let kan skrues af og udskiftes med en hulsslange ( slangerne findes i forskellige længder )

 

146100-000 Bodysprøjte med 1,2 liters beholder

146134-000 Bodypistol med plastsugerør til engangsdåser

146110-000 Hulrumsslange 90 cm lang til Jwl bodypistoler / bodysprøjter

 

Har du spørgsmål til produkterne, eller søger du andre produkter end de viste, så er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon +45 76653010 eller email KNK@KN-auto.dk